פינות אוכל נפתחות

פינות אוכל נפתחות – איך נזהה פינות אוכל מיוחדות? 

פינות אוכל נפתחות הן פינות אוכל עם טאץ' מיוחד.  פינות אוכל נפתחות מעץ

פינות אוכל מיוחדות עשויות מחומרי גלם משובחים, עם גימור ברמה גבוהה, עם עיטורים מדויקים ועוד.

חומרי הגלם שמהם מייצרים את פינות האוכל הם בדרך כלל עץ מלא ללא ערבוב של חומרים סינטטיים או עצים מאיכות טובה פחות. היכנסו לצפות במגוון פינות אוכל מעץ במבצע אצל רהיטים ברשת ישראל.

פינות אוכל נפתחות – מהם המאפיינים של פינות אוכל מיוחדות ויוקרתיות?

פינות אוכל נפתחות הן פינות אוכל המיוצרות על ידי נגרים פרטיים או על ידי חברות ממותגות ובעלות מוניטין שצברו ותק וניסיון רב בייצור פינות אוכל.

פינות האוכל המיוחדות אינן מיוצרות במראה סטנדרטי ולא תפגשו אותם בבתים רבים.

כל מי שייכנס אל הבית שלכם ירגיש מיד בהבדל, העיצוב מקורי ,העיטורים מדויקים וחומרי הגלם משובחים ואיכותיים.

פינות אוכל מיוחדות הן פינות אוכל יקרות, אך ההשקעה בהן משתלמת.

המחיר הוא אחד הפרמטרים המעידים על איכות המוצר.

ככל שהמחיר גבוה יותר, כך מעיד הדבר על הייחוד ועל האיכות של פינת האוכל.

מנגנון הפתיחה של פינת האוכל הנפתחת מעיד על האיכות של המוצר.

ככל שהפתיחה של השולחן יותר ידידותית וקלה להפעלה, כך השולחן איכותי יותר.

יש סוגים שונים של מנגנוני פתיחה המעידים על איכות המוצר, פתיחת ספר או פתיחת צד.

פתיחת ספר היא פתיחה אשר מכפילה את גודל השולחן במשיכה קלה בלי להזיז את השולחן ממקומו ופתיחת צד היא פתיחה שבה ההגדלות מתחברות אל צדי השולחן.

בפתיחת צד פותחים מגירות הממוקמות בצדי השולחן.

כשהשולחן סגור, המגירות אינן נראות לעין, אך כשהן נפתחות מניחים עליהן את הפלטות המגדילות את השולחן.

מבין סוגי הפתיחות השונות, "פתיחת האמצע" היא הפתיחה הפחות מומלצת, זהו מנגנון כבד ומסורבל שלעתים אף מותיר את השולחן עם חריצים.

פינות אוכל נפתחות – כמה טיפים ועצות טובות

פינות אוכל נפתחות הן פתרון מושלם עבור מי שאין לו מקום לפינת אוכל גדולה, אך הוא אוהב לארח אנשים רבים.פינות אוכל נפתחות לגינה

כאשר השולחן סגור, הוא מתאים למספר קטן, יחסית, של סועדים, והוא אינו תופס מקום רב.

אך כאשר פותחים את השולחן אפשר להגדיל אותו פי שניים ואפילו פי ארבע מהגודל הרגיל שלו.

הגודל של פינת אוכל נגזר באופן ישיר מגודל החלל שבה היא מוצבת.

פינת אוכל גדולה מדי תיצור מראה עמוס וצפוף ופינת אוכל קטנה מדי לא תהיה פרקטית.

כדאי לנצל את המרחב למיקום שולחן גדול ומרשים ככל האפשר, אך חשוב להקפיד שיישאר מספיק מרווח להגשה ולמעבר בין הסועדים.

שלושת האלמנטים החשובים לבחירת גודל השולחן הם גובה השולחן, רוחב השולחן והמידות של הפלטות להרחבה.

רוחב השולחן הממוצע הוא כשמונים סנטימטר, אך אם תנאי השטח מאפשרים כדאי לבחור שולחן רחב יותר כדי שאפשר יהיה להניח עליו את כלי האוכל בנוחות.

את גובה הכיסאות יש להתאים לגובה השולחן.

הגובה הסטנדרטי של השולחן הוא כשמונים סנטימטר וגובה הכיסא הממוצע הוא כחמישים סנטימטר.

כדאי לבחור כיסאות רחבים כדי יהיה לשבת עליהם בנוחות, אך יש להקפיד על מרווח מתאים בין סועד לסועד.

איזה פינת אוכל עדיף לבחור, מלבנית, מרובעת או עגולה? צורת השולחן נקבעת בהתאם לשני קריטריונים, גודל החלל ומספר הסועדים.

פינת אוכל עגולה מתאימה לחללים קטנים ולשלושה עד ארבעה סועדים.

השולחנות העגולים והמרובעים יוצרים קרבה ואינטימיות בין הסועדים מאחר וכל סועד ממוקם במרחק שווה מול מי שיושב מולו.

השולחן המלבני מתאים לחללים גדולים יותר ובמיוחד לחללים צרים וארוכים והוא מאפשר זרימה ומעבר נוח בחלל.

לקבלת פרטים נוספים – צרו איתנו קשר